ef-tvg.dk

ADVARSEL TIL BEBOERNE – Indbrud i opgang nr. 45

Posted by on aug 10, 2016

Bestyrelsen har d.d. ved 11.45 tiden opdaget, at der er begået indbrud i en stuelejlighed i opgang 45.

Bestyrelsesformanden så ved 11.00 tiden fra sin altan to ukendte personer forlade opgangen, som formodes at være de to, der udførte ugerningen, da den ene person udviste suspekt adfærd. Personerne kørte væk i en sort VW Golf, der holdt på pladsen ved naboblokken.

Hoveddørene til opgangen er ikke brudt op. Tyvene er enten blevet lukket ind af en beboer i opgangen, alternativt har de har haft en nøgle til hoveddøren. Vores nøglesystem til opgangene blev kodet om sidste år, så alle vicevært nøgler, der var udlånt, ikke giver adgang længere.

Såfremt der skulle være nogle beboere fra ejendommen, der har mistet deres nøgler, beder Bestyrelsen de respektive om at rette henvendelse.

Bestyrelsen opfordrer samtlige beboere i ejendommen til at være ekstra opmærksomme samt opfordrer til ikke at lukke ukendte personer ind i opgangene.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Tvillingegård 1